sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Nakki- minestronekeitto

 
1 pss keittoainekset ( iso pakaste-pussi )
n.100g lanttua
n.100g selleriä
1 pkt kuorettomia nakkeja
1 dl tummia makaroneja ( raakana )
pieni tomaattipyre- purkki
lihaliemikuutio
mustapippuria, sipulijauhetta, ripaus paprikajauhetta ja oreganoa
tuoretta persiljaa
n.12dl vettä
 
Kiehauta vesi ja liemikuutio.
Laita kuoritut ja paloitellut lanttu ja selleri kiehumaan pariksi minuutiksi.
Lisää sekaan pakaste- keittoainekset ja makaronit.
Ruskista pannulla paloitellut nakit ja mausta niitä.
Kippaa keittoon.
Anna kiehua vielä n.15min. ( kunnes juurekset kypsiä )
Mausta.
Lisää ihan loppuvaiheessa pienitty persilja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti