Tämä suklainen kakku on ihan taivaallisen hyvää :)))) säilyy myös tosi mehevänä monta päivää... oikealla vieressä pähkinä- päärynäkakkua...
125g voita
1,5 dl sokeria
130g Pandan tummaa suklaata
2 dl mantelijauhetta
4 munaa
reilu 1 tl leivinjauhetta
1 dl vehnäjauhoja
Lämmitä voi, sokeri ja hienoksi rouhittu suklaa kattilassa niin että ne sekoittuu hyvin tasaiseksi seokseksi. ( ei tarvitse siis kovin kauan lämmitellä )
Lisää mantelijauhe ja sekoita kunnes seos viilenee.
Erottele munien valkuaiset ja keltuaiset.
Sekoita keltuaiset yksitellen suklaaseokseen.
Lisää vehnäjauhot joihin on sekoitettu leivinjauhe.
Sekoita hyvin.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kääntele vaahto taikinan joukkoon.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista 175`c n.50min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti