perjantai 8. helmikuuta 2013

Possun palapaisti

itse leikkaamalla saa nätit palat ilman turhaa rasvaa ja jänteitä... :)

 n.1,5 kg possua ( kinkku,lapa tms. )
2 porkkanaa
2 sipulia
kaksi pientä valkosipulin kynttä
2 laakerinlehteä
lihaliemikuutio
pippuria ja sormisuolaa
vettä
 
Leikkaa liha isohkoiksi kuutioiksi. Irrota rasva,kalvot yms.
Kuori ja lohko porkkanat ja sipulit.
Kuumenna pannu kuumaksi ja lisää öljy/voiseos pannulle.
Ruskista lihanpaloista pinnat kiinni. Mausta suolalla ja pippurilla.
Siirrä uunivuokaan.
Kuullota porkkanat ja sipulit samalla pannulla.
Kippaa lihojen joukkoon vuokaan.
Kaada vettä niin paljon, että lihat peittyvät juuri ja juuri.
Murusta lihaliemikuutio joukkoon ja heitä pari laakerinlehteä sekaan.
Paista uunissa n.2h. 175`c.
 
Keitä lisäksi perunoita tai tee muusia...ja salaattia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti