Pohja:
2 dl vehnäjauhoja
2 dl neljän viljan hiutaleita
puoli pussia perunamuusijauhetta
2 tl leivinjauhetta
150g leivontamargariinia
pari rkl öljyä
1 dl emmental- mozzarella juustoraastetta
reilu 0,5 dl vettä
Täyte:
iso porkkana
kesäkurpitsa (n.300g)
1,5 isoa sipulia
2 valkosipulin kynttä
loraus öljyä
100g Mustapekka- juustoa ( pippurista )
0,5 tl suolaa
3 munaa
2 dl ruokakermaa
Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään. Nypi sekaan paloiteltu margariini ja juustoraaste.
Lisää vesi ja sekoita nopeasti.
Painele taikina irtopohjavuoan pohjalle. ( vuoraa leivinpaperilla )
Laita hetkeksi jääkaappiin.
Kuori ja sippua sipulit.
Raasta kuorittu porkkana ja kesäkurpista. ( kesäkurpitsaa ei tarvii raastaa )
Kuumenna öljy kattilassa ja lisää sinne sipulit ja raasteet.
Anna kiehua hetki, että ylimääräiset nesteet haihtuu.
Murusta mustapekka juusto sekaan ja anna sen sulaa joukkoon.
Sekoita munat ja maito keskenään. Mausta suolalla.
Yhdistä munamaito-seos ja kasvikset keskenään.
Kaada pohjan päälle ja paista uunissa n.30min. Anna jäähtyä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti