tiistai 5. maaliskuuta 2013

Tuhti tomaattikeitto


 
iso sipuli
1 valkosipulin kynsi
n.1rkl paprikajauhetta
mustapippuria myllystä pari kierrosta
400g tomaattimurskaa
390g valkosipuli- tomaattimurskaa
n.7 dl vettä
kasvisliemikuutio
4 kuivahtanutta vaaleaa leipäpalaa ilman reunoja
n.1rkl sokeria
ripaus suolaa
200g tuorejuustoa ( aurinkokuivattu tomaatti )
 
Silppua sipulit ja kuullota kattilan pohjalla öljyssä.
Mausta paprikajauheella ja pippurilla.
Lisää tomaattimurskat, vesi ja liemikuutio.
Kiehauta.
Lisää leivänmurut, joista on reunat poistettu.
Anna muhia hiljalleen kannen alla n.15min.
Mausta vielä sokerilla ja suolalla.
Lisää lopuksi tuorejuusto ja soseuta keitto sauvasekoittimella.
Ripottele päälle vielä krutonkeja tai raejuustoa :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti