perjantai 21. syyskuuta 2012

Kauralastut



3,5 dl kaurahiutaleita
0,5 dl jauhoja
2 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
0,5 tl leivinjauhetta
100g sulaa voita/ margariinia
0,5 dl siirappia
0,5 dl kermaa/ maitoa

Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää joukkoon jäähtynyt rasva, siirappi ja kerma tai maito.
Ota taikinasta teelusikalla pieniä nokareita pellille leivinpaperin päälle.
( n.10 nokaretta per pelti, koska keksit leviävät uunissa! )
Paista n.5-7min. 200`c.
Vedä leivinpaperi pelliltä jäähtymään.
Tee uudet satsit uuniin.
Säilytä jäähtyneet keksit tiiviissä rasiassa niin ne pysyvät rapeina pitkään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti