maanantai 26. marraskuuta 2012

Glögi- juustokakku


Pohja:
200g piparkakkuja
n.100g sulaa margariinia

Täyte:
400g maustamatonta kevyt- tuorejuustoa
puoli rasiallista omenkaneli- marmeladia
4 dl vispikermaa
0,5 dl sokeria
1 dl vaaleaa glögiä
5 liivatelehteä

Murskaa piparit ja sekoita margariinin kanssa tasaiseksi seokseksi. Painele irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet.
Sekoita juustot ja marmeladi.
Vatkaa kerma ja mausta sokerilla.
Liota liivatteet kiehuvaan glögiin.
Anna glögin jäähtyä vähän aikaa ja lisää se ohuena nauhana koko ajan sekoittaen juustomarmeladi- seokseen.
Sekoita lopuksi kermavaahdon kanssa yhteen varovasti. ( ei vatkaten )
Kaada täyte pohjan päälle ja anna hyytyä kylmässä seuraavaan päivään.
Koristele kaakaojauheella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti