maanantai 27. toukokuuta 2013

Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

 
Halkaise ja koverra kesäkurpitsan sisukset kulhoon.
Ruskista jauheliha ja yksi silputtu sipuli+ valkosipulin kynsi ja mausta suolalla, pippurilla, jauhelihamausteella, paprikajauheella yms..
Lisää pieneksi kuutioitu paprika, tomaattimurskaa, valkosipulituorejuustoa ja koverretut kesäkurpitsan sisukset.
Anna muhia niin kauan, että paprikat pehmenee.
Täytä kesäkurpitsat kastikkeella ja ripottele päälle juustoraastetta.
Paista uunissa n.30min, 200`c.
 

2 kommenttia:

  1. Hei ! (: Aivan ihana blogi sulla ! Liityin juuri lukijaks ! Haluaisitko liittyy mun blogin lukijaks? www.go-cupcake.blogspot.com (:

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla! :)Oon vähän tässä jakautunu kirjotteleen kolmea eri blogia kun ei kaikki passaa samaan sarjaan :D... Mikä ettei, käynpäs vilkaisemassa!

    VastaaPoista