torstai 18. huhtikuuta 2013

Gluteeniton suklaakääris

 
 
Kääretorttupohja:
 4 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl Ohrakasta
0,5 dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
 
Vaahdota munat ja sokeri hyväksi vaahdoksi.
Lisää muut keskenään sekoitetut aineet siivilöiden joukkoon, sekoita.
Kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista n.7min, 225`c.
Kumoa kypsä kääretorttupohja sokeroidulle leivinpaperille.
Anna jäähtyä.
 
Täyte:
n.1,5 dl suklaakermaa
vanilliinisokeria maun mukaan
n.200g tuorejuustoa
 
omenahilloa
 
Vaahdota suklaakerma ja mausta vanilliinisokerilla.
Sekoita tuorejuusto joukkoon.
Levitä omenahilloa jäähtyneelle pohjalle ja sen päälle suklaatäytettä.
Rullaa tiukaksi rullaksi leivinpaperin avulla ja laita kylmään odottamaan tarjoilua.
Leikkaa paloiksi.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti