maanantai 3. joulukuuta 2012

Hyydytetty valkosuklaa- Daimkakku


Enhän mä kerennyt tästäkään ottaa kunnon kuvaa ennenku vieraat oli jo iskeny sen kimppuun :D ekassa kuvassa vielä tyhmästi kakkuvuoassa. Mutta jospa näistä jotain näkis.

Pohja:
300g kaurakeksejä
n.100g sulaa margariinia/ voita

Täyte:
2 prk Flora vispiä
n.1,5 levyä Pandan valkosuklaata
2 prk maitorahkaa
1dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
8 liivatelehteä
4 rkl sitruunamehua
n.3 Daim- patukkaa

Murskaa keksit ja sekoita sulan voin kanssa tasaiseksi seokseksi.
Painele kakkuvuoan pohjalle.

Liota liivatteet.
Murskaa Daimit.
Vaahdota kerma ja mausta sokereilla. Lisää rahka ja sekoita.
Sekoita joukkoon sula suklaa, sitruunamehu ja rouhitut Daimit.
Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä hetki ja kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen muiden aineiden joukkoon.
Kaada seos pohjan päälle ja anna hyytyä seuraavaan päivään.
Kakun voi myös hyvin pakastaa. Itse tein tämän pari päivää aiemmin ja otin pakkasesta tarjoilupäivänä sulamaan. :)

2 kommenttia:

  1. Moii, otin just sun ohjetta ylös kauppalappua varten, niin onko nuo 3daim patukkaa isoja vai puolikkaita? :) kiiitoos

    VastaaPoista
  2. Anteeksi huomaan vasta nyt viestisi. Isoja siis :) oletko käynyt vilkaisemassa lilliksenherkut.blogspot.fi ohjeita..siellä olen päivitellyt uudempia ohjeita!

    VastaaPoista