lauantai 23. helmikuuta 2013

Jauheliha-. rieskapizzat

ennen uunia..

uunin jälkeen..

Eilen tein iltapalaksi pari pizzaa rieska pohjalla... olipas vaihteeksi hyvää!

2 ruis- rieskaa
n.60g tomaattipyrettä
loraus ketsuppia
n.200g naudan paistijauhelihaa
muutama maustekurkkuviipale pilkottuna
puolikas punasipuli
1 valkosipulin kynsi
muutama miniluumutomaatti viipaleina
juustoraastetta
mustapippuria,suolaa,paprikajauhetta, ripaus pihvimaustetta

miehen pizzaan heitin vielä muutaman katkaravunkin..
 
Kuullota pienityt sipulit tilkassa öljyä. Lisää jauheliha ja ruskista. Mausta.
Lisää tomaattipyre, ketsuppi ja pienityt maustekurkut.
Levitä seos kahdelle rieskalle.
Laita vielä muutamat tomaattiviipaleet päälle ja ripottele juustoraastetta pinnalle.
Paista 200`c n.15min.
 
Näistä sais esim.paloiteltuna kylmiäkin tarjottavia juhlapöytään tai illanistujaisiin... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti