keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Jauhelihatäytteiset paprikan puolikkaat

3 isoa punaista paprikaa
2 rkl vettä
Täyte:
n.2dl täysjyvä riisiä
200g paistijauhelihaa
vajaa tl yrttisuolaa
ripaus mustapippuria ja valkosipulijauhetta
100g kevyt- fetajuustoa
n.0,5 dl silputtua ruohosipulia
Kuumenna uuni 200`c.
Leikkaa paprikat puolikkaiksi ja poista siemenkodat.
Laita paprikat uunivuokaan ja laita niiden päälle hieman vettä.
Esikypsennä paprikoita n.15min ilman täytettä.
Valmista täyte. Keitä riisi ja valuta se.
Paista jauheliha ja mausta.
Sekoita jauheliha riisin sekaan.
Murenna fetajuusto ja silppua ruohosipuli. Lisää joukkoon.
Kaada paprikoista vesi pois ( jos jäänyt sisälle )
Täytä paprikat ja paista uunissa vielä hetki 225`c, kunnes pinta saa vähän väriä.,

Jos haluat että paprikat pysyy paremmin kasassa kypsinä, niin ripottele päälle vielä juustoraastetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti