keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Pippurinen kinkku- spaghettilaatikko


 
Taas tämmöinen " kaapin jämät- sapuska " :)
 
vajaa pussillinen täysjyvä- spaghettia
230g savun makuisia kinkkusuikaleita
1 pieni sipuli
1 valkosipulin kynsi
1 tlk ananaspaloja
muutamia kirsikkatomaatteja
loraus ketsuppia
suolaa,mustapippuria,paprikajauhetta
2 dl pippuri-kermaa ( Creme bonjour )
juustoraastetta
 
Keitä spaghetti melkein kypsäksi ja valuta.
Valuta myös ananaspalat.
Kuori ja silppua sipulit.
Kuullota sipulisilppu pannulla öljyssä.
Lisää kinkkusuikaleet, ananaspalat ja lohkotut tomaatit.
Mausta mausteilla ja ketsupilla.
Kaada uunivuokaan spaghetti ja kinkkusekoitus.
Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Kaada päälle ruokakerma.
Laita uuniin n.15min, 200`c.
 
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti