torstai 21. helmikuuta 2013

Tampereella herkuttelemassa



Oltiin siis muutaman serkkuni ja siskoni kanssa Tampereella viikonloppua viettämässä... Käytiin aivan ihanissa paikoissa syömässä :)
Ylempänä Ravintola Kahvilla, jossa nautittiin brunssi... koko pöytä maksoi vain about 6e ja siihen sisältyi mm.nakkeja,lihapullia,kasvispullia,kananmunia,erilaisia leipiä ja patonkeja,levitteet,leivän päälliset ( juustot,leikkeleet,vihannekset yms.), oliiveja, tofua, aurinkokuivattua tomaattia, tsatsikia, maustamottomia jogurtteja, vaikka minkälaisia siemen-sekoituksia ja leseitä,muroja,mysliä..... ihanat siemensekoitukset oli mm. hunajapaahdetut pinjansiemenet ja kanelipellavasiemenet jossen ihan väärin muista..niitä oli niin paljon! Ihan herkkua tuon luonnonjogurtin päällä... Sitten oli mahdollisuus paistaa paistopisteessä itse jälkkäriks vohveleita ja lorauttaa päälle vaahterasiirappia tai kermavaahtoa ja hilloa..lisänä tietenkin keksejä, kahvia,teetä, mehuja yms.
Oli siis todella monipuolinen brunssi ! Ja luomuilijoille..suurin osa oli luomua :)

Sitten taas alemmassa kuvassa ihanat pizzat !!
Ehkä parasta pizzaa mitä olen ravintolassa syönyt. Kyseessä oli siis Ravintola Napoli. Sinne on aina kuulemma ulos asti jonot.. mutta jono liikkui tosi nopeasti ja palvelukin oli tosi hyvää ja nopeaa :) Ei kauan tarvinnut ruokaa odottaa. ( kunhan osasi ensin päättää mitä tilaa ) Valikoima oli niin laaja!
Ensinnäkin pizzoja oli ihan kauhea määrä valittavissa... n.100 ! normaaleiden sijaan myös pannupizzat. Erikseen ole kasvispizzat, lihaiset pizzat, merelliset pizzat yms. ja sitten oli myös mahdollisuus koota oma pizza makunsa mukaan.
Serkkuni päätyivät kasvispizzoihin joihin tuli mm.paistettua munakoisoa, mascarpone- juustoa, pinjansiemeniä valkosipulia yms. en muista kyllä ihan tarkkaan..
Minä ja siskoni tilasimme pizzat joiden täytteinä oli toisessa: päärynää, teriyakikanaa, chorizo-makkaraa...toisessa rucolaa, parman- kinkkua ja parmesan- juustoa.  Oli tosi hyviä !!
Lisäksi sai vielä valkosipulia kipon pöytään.
Erikoisin pizza listalla oli pizza jonka täytteenä oli mustaamakkaraa ja puolukkahilloa :D teki mieli melkein tilata erikoisuuden vuoksi, mutta en sitten uskaltautunut.. :D
Jossakin pizzassa mausteena oli toiminut vodka....hmm..
Muutenki oli vaikka mitä täytteitä, joita en ole ikinä ajatellutkaan että pizzaan voisi tunkea...
Esimerkkinä juurikin vaikka tuo mustamakkara, vodka, kaktussuikaleet, kananmunat, pähkinät... mutta kivoja vaihtoehtoja oli erilaiset sienetkin..metsäsienet, herkkutatit jne. Saksanhirvi olisi myös varmaan tosi hyvää.
Tulipas pitkä sepustus! Mutta siis, varmaan yksi parhaimmista ravintoloista joissa olen käynyt. Hintatasokin oli ihan edullinen :))) Suosittelen poikkeamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti