perjantai 8. maaliskuuta 2013

Gluteeniton kääretorttu omenarahka- täytteellä

 
Meille tulee huomenna remppa- hommiin yksi keliaakikko ja halusin tehdä jotain herkkua mitä hänkin voi syödä... väsäsin sitten kääretortun! Tulee kyllä todella harvoin tehtyä kääretorttuja vaikka ne olis niin helppoja ja nopeita tarjottavia...väliin laitoin rahkaa, johon sekoitin itse tehtyä omenahilloa ja maustoin ripauksella vaniljasokeria.
 
4 munaa
1,5 dl sokeria
1,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta

Vaahdota munat ja sokeri.
Sekoita keskenään jauhot.
Lisää jauhoseos sihdin läpi vaahtoon.
Sekoita taikina varovasti sekaisin nostellen.
Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista uunin keskitasolla 8-10 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin ruskean sävyn.
Kumoa kypsä torttulevy sokeroidulle leivinpaperille ja irrota paistossa käytetty paperi varovasti.
Täytä ja rullaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti