lauantai 23. maaliskuuta 2013

Tonnikalariisilaatikko

Ruoaksi tänään loihdin tämmöistä sapuskaa..
 
 
4 dl keittämätöntä pitkäjyväistä tummaa riisiä
1 tlk tonnikalaa öljyssä
1 tlk tonnikalaa vedessä
puolikas punasipuli
1 pss pakastemaissia
kourallinen kirsikkatomaatteja lohkottuina
suolaa, mustapippurirouhetta, valkosipulijauhetta
pari rkl ketsuppia
n.2 dl maitoa
1 dl kermaa
juustoraastetta
 
Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä.
Kaada pannulle öljyä tonnikalapurkista ja kuullota siinä silputtu sipuli.
Lisää joukkoon valutetut tonnikalat,paloitellut tomaatit ja maissit.
Mausta mausteilla ja ketsupilla.
Sekoita seos keitetyn ja valutetun riisin joukkoon.
Kippaa uunivuokaan ja kaada päälle keskenään sekoitetut maito ja kerma ( mausta suolalla )
Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Paista n.20min, 200`c.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti