tiistai 22. tammikuuta 2013

Couscous- broilerisalaatti ja kanelikastike


2,5 dl Couscousia
3 dl vettä
loraus juoksevaa margariinia
200g pakasteherneitä
450g broilerin maustamattomia fileepihvejä
pala kiinankaalia
1 sipuli
puolikas kanaliemikuutio
mustapippuria, sipulijauhetta, ripaus paprikajauhetta, suolaa, currya ja juoksevaa hunajaa
1 tlk persikan puolikkaita mehussa

Kastike:
200g ranskankermaa
1dl mangososetta ( Piltti )
pari tl sitruunamehua
loraus sweet-chilikastiketta
n.0,5 tl kanelia


Kiehauta vesi ja kanaliemikuutio.
Lisää couscous, loraus margariinia ja sekoita.
Ota pois liedeltä ja laita kansi päälle. Anna levätä 10min.
Ruskista paloitellut broilerin fileepihvit.
Mausta ne. Lisää joukkoon herneet, suikaloitu sipuli ja suikaloitu kiinankaali.
Sekoita ja anna muhia muutama minuutti.
Tarkista maku.
Sekoita coucous ja kanaseos keskenään.
Kaada tarjoilu- astialle ja koristele viipaloiduilla persikoilla.

Tarjoa kanelikastikkeen kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti