tiistai 29. tammikuuta 2013

Lihapullia ja peruna-sipuli-palsternakkamuusia

 
Lihapullat:
n.1 kg hyvää jauhelihaa ( itse ostan aina lihamyymälästä )
1 pss sipulikeittoaineksia
2 munaa
n.1dl ruokakermaa
kourallinen korppujauhoja
suolaa, mustapippuria, valkopippuria, sipulijauhetta, paprikajauhetta, pihvimaustetta
 
Sekoita keskenään munat,kerma,korppujauhot ja sipulikeittoainekset.
Mausta seos ja sekoita hyvin.
Lisää jauheliha ja sekoita taas hyvin käsillä.
Maista ja mausta lisää tarvittaessa.
Anna maustua kylmässä vähän aikaa.
Pyörittele pieniä pullia pellille ja paista n.10min, 200`c.
 
( Tuli kaksi pellillistä pieniä pullia )
Pakastan yleensä osan pullista :)
 
Muusi:
perunaa ja palsternakkaa suunnilleen yhtä paljon
sipuli
maitoa,voita,suolaa
 
Kuori ja paloittele perunat, palsternakat ja sipuli.
Keitä kypsiksi ja valuta vesi.
Survo muussiksi ja mausta lämpöisellä maidolla,voilla ja suolalla.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti