keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Pinaattinen pastavuoka


250g tuorepasta- tortellineja ( aurinkokuivattu tomaatti täyte )
 n.3 dl keittämätöntä simpukka- pastaa
150g pakastepinaattia
3 dl maitoa
2 dl ruokakermaa
2 munaa
korppujauhoja
nokare margariinia
suolaa, valkopippuria, meiramia
pinnalle tarjoiluvaiheessa raastettua parmesaania

Keitä pastat.
Kaada voidellun uunivuoan pohjalle kerros pastaa.
Lisää päälle sulanut pinaatti.
Kaada loppu pasta pinaatin päälle.
Sekoita maito,kerma, muna ja mausteet sekaisin.
Kaada päälle.
Ripottele pinnalle korppujauhoja ja muutama nokare margariinia.
Paista 175`c, n.45min.

Anna vetäytyä hetki ja raasta päälle parmesaania.
Lisänä meillä oli kaalisalaattia, jossa oli ananasta joukossa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti