keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Peperonata- keitto


 
Tämä ihana keitto lämmittää pakkasilla :)) Maistuu kyllä muulloinkin.
 
100g chorizo- nakkeja tai makkaraa
1 punainen paprika
1 vihreä paprika
1 keltainen paprika
1 l tomaattimehua
1 pieni prk tomaattipyrettä
1,5 kasvisliemikuutiota
0,5 dl makeaa chilikastiketta
200g valkosipulituorejuustoa
1 rkl sokeria
 
Paloittele nakit ja paprikat.
Kuullota niitä hetki kattilan pohjalla tilkassa öljyä tai margariinia.
Lisää mehu ja tomaattipyre.
Mausta sokerilla ja chilikastikkeella.
Anna kiehua vähän aikaa.
Lisää liemikuutiot.
Lisää lopuksi tuorejuusto sekaan ja keitä vielä miedolla lämmöllä n.15-20min.

2 kommenttia:

  1. Tämä kuulostaa erittäin hyvältä! Se on aika erikoinen keitto, Italiassa ei koskaan tekisi haha mutta rakastan peperonataa (aina teen sen lisukkeeksi) ja juustoa, haluan kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Juu, jotkut tuoreet yrtit vois käydä vielä loppusilaukseksi! :)

    VastaaPoista