maanantai 21. tammikuuta 2013

Nakkivuoka


Eilen ruokana oli tätä nakkivuokaa jonka tein näin:

1 pkt A-luokan Balkan-nakkeja
n.4 dl keittämätöntä spiraali-pastaa
1 iso sipuli
n.5 dl maitoa
2 munaa
1 tlk chili- tomaattimurskaa
pari rkl kurkkusalaattia
pari rkl Dijon- sinappia
ripaus suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta, oreganoa
kourallinen juustoraastetta

Paloittele nakit ja silppua sipuli.
Ruskista niihin pannulla hieman väriä tilkassa öljyä.
Lisää joukkoon tomaattimurska, kurkkusalaatti ja sinappi.
Mausta ja maistele paljonko laitat lisää maustetta...
Sekoita maidon joukkoon munat+ juustoraaste ja mausta sitäkin hieman suolalla ja oreganolla.
Kippaa nakkisekoitus vuokaan ja päälle keitetyt, valutetut pastat.
Sekoita sekaisin ja kaada päälle munamaito-seos.
Paista uunissa vajaa puoli tuntia..200`c, kunnes pinta saa vähän väriä ja munamaito on hyytynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti