torstai 3. tammikuuta 2013

Sipuli-juustopizza ruispohjalla

paistetut sipulirenkaat päälle...

sitten "vähän" juustoja...

uunituore pizza!

slurps!

Tällä ohjeella tulee kaksi pizzaa! :)


Pohja:
2 dl vettä
2 tl kuivahiivaa
0,5 tl suolaa
0,5 dl juoksevaa voita/oivariinia
1 dl ruishiutaleita
2 dl ruisjauhoja
1 dl vehnäjauhoja
1 dl hiivaleipäjauhoja

Täyte:
4 isoa sipulia
 loraus margariinia
n.1rkl siirappia
1 tl suolaa
1 pieni prk tomaattipyrettä
mustapippuria, oreganoa, valkopippuria
150g emmental- mozzarella juustoraastetta
1 prk fetakuutioita valutettuina

Sekoita kädenlämpöiseen veteen kuivahiiva.
Lisää muut aineet joukkoon ja sekoita kimmoisaksi taikinaksi.
Anna kohota liinan alla täytteen teon ajan.

Kuori ja viipaloi sipulit renkaiksi.
Paista tilkassa margariinia kullan keltaisiksi.
Lisää siirappi ja suola.
Anna muhia vielä jonkun aikaa että sipulit ovat pehmenneet.
Kauli kaksi pizzapohjaa leivinpaperille.
Ripottele juustoraastetta pohjien reunoille ja käännä reunat sisäänpäin niin että juusto jää reunojen sisälle.
Levitä tomaattipyree ja mausteet pohjalle.
Kaada päälle sipuliseos ja lopuksi juustot.
Paista yksitellen n.13min. 250`c keskitasolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti