torstai 10. tammikuuta 2013

Pellillinen herkkupizzaa


Tein pohjan valmiista pizzajauhosta, johon lisätään vain vesi ja hiiva. Ohjeesta tulee pellillinen.

Pohjan päälle:

1 pieni prk tomaattipyrettä
300g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
kourallinen kebab- lastuja
n.puoli rasiaa kirsikkatomaatteja lohkoina
puolikas punainen paprika pieninä kuutioina
puolikas sipuli hienoina kuutioina
3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
muutamamia Halloum- juusto kuutioita
päälle reilusti juustoraastetta
broilerin mausteeksi reippaasti: paprikajauhetta, ripaus cayannepippuria, ripaus mustapippuria, sipulijauhetta, suolaa ( niin että tulee hieman tulista makua )

Levitä ensin pohjalle tomaattipyree.
Ripottele sitten päälle paistetut ja maustetut broiskut ja kebab- lastut.
Sitten sipulit ja paprika ja tomaattikuutiot.
Lopuksi juustoa päälle!
Uuniin n.20-25min, 200`c. Niin että pinta saa hieman väriä ja pohja ehtii kypsyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti