tiistai 21. elokuuta 2012

ChiliConCarne Lillamyyn tapaan


600g naudan jauhelihaa
3 isoa valkosipulin kynttä
1 prk tomaattipyrettä ( pieni )
1 tlk kidney papuja chilikastikkeessa
2 tlk vettä
puolikas musta-pekka tuorejuusto tai jotain muuta pippurijuustoa
vajaa 300g sadonkorjuukasviksia ( apetit )
muutama puolitettu kirsikkatomaatti
suolaa, chilirouhetta, chilikastiketta
maizena- suurustetta

Paista jauheliha ja lisää puristetut valkosipulin kynnet joukkoon.
Mausta mielesi mukaan. Kannattaa lisätä vasta lopussa chilikastiketta jos tarvitsee lisää.
Kaada sekaan pavut, tomaattipyre ja 2 tlk vettä. ( tyhjällä paputölkillä )
Lisää vielä kasvikset ja tomaatit sekaan.
Anna muhia n.15min keskilämmöllä.
Lisää puolikas mustapekka juusto sekaan sulamaan.
Suurusta esim.maizenalla.

Tarjoa riisin kanssa!
En itse pidä kovin tulisesta ruoasta, joten tämä on makuuni " miedosti maustettu " .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti