torstai 9. elokuuta 2012

Samettisen pehmeä Geisha- kakku


Pohja:
vajaa 300g cappuchino- täytekeksejä ( olikohan eldoradon )
vajaa 100g sulaa margariinia
Murskaa keksit ja yhdistä margariinin kanssa. Painele leivinpaperilla vuoratulle irtopohjavuoalle.

Täyte:
200g geisha- suklaata
1 prk vaniljarahkaa
100g maustamatonta rahkaa
4 dl vispikermaa
2 tl vanilliinisokeria
2 tl liivatejauhetta
tilkka vettä

Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon rahkat, sokeri ja sulatettu suklaa.
Lopuksi kaada sekaan ohuena nauhana veteen sekoitettu liivate.
Anna hyytyä jääkaapissa.
Tämä kakku on taivaallista! En tehnyt tästä ällömakeaa niin kyllä upposi miehiinkin useampi palanen! Just hyvä! Ja tosiaan samettisen pehmeä täyte...........mmmm.......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti