keskiviikko 8. elokuuta 2012

Mustikkaraita- kakku

250g margariinia
2 dl sokeria
4 munaa
3,5 dl jauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
pari tippaa sitruunamehua
1 dl jäisiä mustikoita
1 tl vaniljasokeria
2 dl tomusokeria
2 rkl sitruunamehua

Vatkaa rasva+ sokeri vaahdoksi.
Lisää munat yksitellen koko ajan vatkaten.
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää vaahtoon. Sekoita.
Sekoita 1/3 taikinaan vaniljasokerin kanssa soseutetut mustikat.
Kaada puolet vaaleasta taikinasta vuoan pohjalle.
Kaada mustikkataikina päälle.
Kaada vielä loput vaaleasta taikinasta päällimmäiseksi.
Paista 175`c n. 1h alimmalla tasolla.
Kumoa jäähtyneenä ja tee kuorrute tomusokerista ja sitruunamehusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti