keskiviikko 8. elokuuta 2012

Täyteläinen suklaakakku



Pohja:
250g tummaa suklaata
175 voita
3 dl sokeria
4 munaa
1,5 dl jauhoja
0,5 tl leivinjauhetta
1 dl kaakaojauhetta
80g mantelijauhetta
Väliin Flora vispiä purkki+ 1tl vanilliinisokeria
Kuorrutus:
150g tummaa suklaata
250g mascarpone- juustoa

Sulata suklaa.
Vaahdota voi ja sokeri.
Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen.
Kääntele sula suklaa sekaan.
Siivilöi joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kääntele taikinaan.
Paista pohjaa n. 1h 160`c.
Jäähdytä.
Vatkaa Flora vispi vaahdoksi ja mausta vanilliinisokerilla. Täytä kakku.
Sulata suklaa ja sekoita se notkistettuun juustoon. Kuorruta.
Ohjeen olen joskus löytänyt Open kahvilasta. Ainesten määriä ja kakun nimeä olen hieman muunnellut! :) Tämä kakku vie kyllä suklaanhimon mennessään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti