torstai 9. elokuuta 2012

Pasha- torttu


Pohja:
100g sulaa margariinia
0,5 dl sokeria
1 muna
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
1 sitruunan raastettu kuori
3 rkl sitruunan mehua
1 dl pieneksi silputtuja rusinoita
3 munaa
1 dl sokeria
150g ranskankermaa
500g maitorahkaa
3 rkl maissitärkkelysjauhoja
0,5 dl mantelirouhetta
2 tl vanilliinisokeria

Vaahdota pohjan margariini ja sokeri. Lisää muna ja lopuksi keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan pohjalle.
Laita jääkaappiin.
Raasta sitruunan kuori ( pese hyvin ensin ) , purista mehut ja hienonna rusinat pieneksi silpuksi samaan kippoon.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita kaikki muut aineet keskenään ja lisää lopuksi munasokeri- vaahto joukkoon.
Kaada täyte pohjan päälle.
Paista alatasolla n. 45 min. 175`c.
Anna piirakan jäähtyä hyvin ennen vuoasta irroittamista. Tarjoa jääkaappikylmänä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti