torstai 16. elokuuta 2012

Possun sisäfilettä riisin ja vihannesten kera



1 porsaan sisäfilee
1 suippopaprika
1 keskikokoinen sipuli
2 valkosipulin kynttä
suolaa, pippuria, ripaus chilirouhetta
2,5 dl Flora kevyt ja paksu- ruokakermaa
1 dl vettä
maizenaa/ perunajauhoja tms.

Ota sisäfilee huoneenlämpöön hyvissä ajoin. ( väh.30min )
Paloittele filee parin sentin kokoisiksi ohuiksi paloiksi.
Silppua sipulit ja paprika.
Kuullota paprikasuikaleet ja sipulit pannulla öljyssä.
Lisää possupalat joukkoon ja ruskista.
Mausta.
Kaada sekaan ruokakerma ja vesi.
Anna hautua n.15min keskilämmöllä.
Suurusta.

Tarjoa lisukkeena esim.riisiä ja vihanneksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti